Ride Cycles Store

Ένα ποδηλατικό κατάστημα στην οθόνη σας!

Το ηλεκτρονικό ποδηλατικό κατάστημα

epigrafi deigma phestos n2

Σας προτείνουμε αυτο το προιόν

freeShip txt

Για παραγγελίες άνω των 100 € και μέχρι 2kg δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής.

Τα ποδήλατα εξαιρούνται της δωρεάν αποστολής λόγω της ποικιλίας προορισμών.

cardlinkΓια τηλεφωνικές παραγγελίες επικοινωνήστε         +30.2331.503515

Όροι Χρήσης

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Όροι συμμόρφωσης για τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.

 1. Το φυσικό κατάστημα ενδέχεται να έχει ελαφρώς διαφοροποιημένες τιμές απο τα προιόντα στην ιστοσελίδα αυτή για το λόγο του οτι η σελίδα απαιτεί κάποιο χρόνο για να ενημερωθεί.

 2. Οι τιμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα αφορούν αποκλειστικά αγορές απο το ηλεκτρονικό κατάστημα. Ειδικότερα στα ποδήλατα είναι τιμή ποδηλάτου στο κουτί του.

 3. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Καλό είναι να καλείτε στον τηλεφωνικό αριθμό του καταστήματος για τις πιο ενήμερες τιμές.

 4. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ενδέχεται να έχει κάποια καθυστέρηση στην λήψη/αποστολή παραγγελιών λόγω του φόρτου εργασίας. Για ταχύτερη εξυπηρέτηση καλό είναι να επικοινωνείτε τηλεφωνικά για επιβεβαίωση της παραγγελίας και τυχόν εημέρωση για την εξέλιξη της.

 5. Το κατάστημα προσφέρει υπηρεσίες παράδοσης των αγαθών με δική του τιμολόγηση για κάθε παραγγελία. Εάν επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο παράδοσης και τιμολόγησης οφείλετε να ενημερώσετε το κατάστημα για την επιθυμία σας.

 6. Τα προιόντα προσφοράς ή τιμής κόστους δεν επιδέχονται επιπλέον έκπτωση ή δώρα.

 7. Τα ποδήλατα χρεώνονται με τιμές μεταφορικής εταιρείας και μεταφέρονται με μεταφορική εταιρεία. Εάν επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο μεταφοράς οφείλετε να ενημερώσετε το κατάστημα μας.

 8. Τα προιόντα πάντοτε ταξιδεύουν με ευθύνη του αγοραστή.

 9. Ακύρωση παραγγελιών μπορούν να γίνουν μόνο πριν την αποστολή τους. Το κατάστημα μας δεν υποχρεούται σε αποζημίωση και δεν ακυρώνονται παραγγελίες κατ'αποκλειστικότητα. Σε περίπτωση αποκλειστικής παραγγελίας θα σας ζητηθεί προκαταβολή η οποία δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης.

 10. Σε περίπτωση επιστροφής προιόντος ο αγοραστής επιβαρύνεται τα έξοδα επιστροφής.

 11. Σε περίπτωση λάθους παραγγελίας απο πλευράς μας σας αντικαθιστούμε μόνο το προιόν.

 12. Σε περίπτωση λάθους παραγγελίας απο πλευράς του αγοραστή δεν υποχρεούμαστε σε αντικατάσταση.

 13. Σε περίπτωση παραγγέλίας προϊόντος το οποίο δεν τηρείται σε απόθεμα στο κατάστημα το κατάστημα ενδέχεται να μη σας παρέχει άτοκες δόσεις και να σας ζητήσει προκαταβολή/προπληρωμή.

 14. Δεν υποχρεούμαστε να πραγματοποιήσουμε συναλλαγές άτοκων δόσεων με δόσεις μικρότερες των 30€/μηνιαίως.

 15. Τα προιόντα τα οποία βρίσκονται σε προσφορά δεν επιδέχονται άτοκες δόσεις με χρήση κάρτας. Εάν ο αγοραστής παρ'όλα αυτά το επιθυμεί, τότε επιβαρύνεται με ποσοστό 3% της αξίας αγοράς.

 16. Οι δόσεις εγκρίνονται μόνο με την παρουσία σας στο φυσικό μας κατάστημα και με ταυτοποίηση των στοιχείων σας (ταυτότητα/διαβατήριο)

 17. Δεν παρέχονται δόσεις για προιόντα αξίας μικρότερης των 100€.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΝ

Το κατάστημα μας διατηρεί το δικαίωμα της μεταβολής των τιμών των προιόντων χωρίς προειδοποίηση. Τυχόν διακυμάνσεις σε ισοτιμία νομισμάτων απο χώρες εισαγωγών ενδέχεται να παίζει ρόλο σε ελάφρυνση ή επιβάρυνση των τιμών. Οι αναγραφόμενες τιμές ανακλούν τις προτεινόμενες τιμές των κατασκευαστών και όπου δεν προβλέπεται για προιόντα εισαγωγής, διατηρούμε την ίδια αξία προιόντος με την χώρα προέλευσης με επιβάρυνση εγχώριου Φ.Π.Α.

 

OΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
 
Σε περίπρωση που το προϊον είναι ελλατωματικό πρέπει να επiκoινωνήσετε άμεσα με το κατάστημα μας εντός τριών (3) ημερών. Για την καλύτερη εξασφάλιση σας σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να έρθετε σε τηλεφωνική επαφή θα ήταν προτιμότερο να αποστείλετε email στη διεύθυνση τους καταστήματος γνωστοποιώντας μας την κατάσταση του προιόντος σας. Έτσι εξασφαλίζετε την έγκαιρη ενημέρωση προς εμάς.

Προιόντα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ή μονταριστεί δεν αναγνωρίζονται ως ελαττωματικά εφόσον δεν έγινε η εγκατάσταση απο το έμπειρο προσωπικό μας.

Διαδικασία επιστροφής
Παρακαλούμε να επιστρέφετε το προιόν στην αρχική του συσκευασία μαζί με όλα τα παρελκόμενα καθώς και με μία φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς απο το κατάστημα μας. Για την διευκόλυνση, εμείς κρατάμε το σειριακό αριθμό όσων προιόντων έχουν μέχρι και 3 ημέρες όπου και δικαιούστε να το επιστρέψετε.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι τρόποι αποστολής είναι με δική σας υπηρεσία courier, δική μας υπηρεσία courier, τα ΕΛΤΑ (κατόπιν συνεννόησης) καθώς και με εταιρεία μεταφορών (για μεγάλα δέματα)

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή
Τα προϊόντα έρχονται μέσω της "ΕΛΤΑ ταχυμεταφορές" και πληρώνετε κατα την παραλαβή τους. Ισχύει για όλο το εμπόρευμα που είναι σε στοκ. Για εμπόρευμα εκτός στοκ γίνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή Paypal, όλης της αξίας του προιόντος.

Κατάθεση - Ebanking
Μπορείτε να  καταθέσετε την αξία των αγορών σας σε κάποιο υποκατάστημα της ALPHA BANK, στον αριθμό λογαριασμού της επιχείρησης:

GR83 0140 8290 8290 0200 2000 683 Δικαιούχος: Σέπκας Θ. Δημήτριος  (Το κόστος εμβάσματος πρέπει να βαρύνει εσάς για να εκτελεστεί η παραγγελία σας)

 ή να προχωρησετε σε ηλεκτρονική μεταφορά του ποσού, από όποιο τραπεζικό σας λογαρισμό, προς την ALPHA BANK (Το κόστος εμβάσματος πρέπει να βαρύνει εσάς για να εκτελεστεί η παραγγελία σας)

Πληρωμή στο φυσικό κατάστημα
κατα το τέλος της συναλλαγής σε μετρητά ή σε δόσεις με χρήση αποκλειστικά πιστωτικών καρτών (CREDIT CARD).

Mέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Horizontal Banner White trans

RIDE Cycle Store

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση,
επικοινωνήστε μαζί μας,
τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης.

Δευτέρα και Τετάρτη  09:00 με 14:30

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00 με 14:00 και 17:00 με 21:00

Σάββατο 09:30 εώς 15:00

Pinkbike Places